Basis

Subcategorieën

Leisteen

Leisteen is een natuurproduct en heeft daardoor een eigen karakteristiek uiterlijk, donker, rustiek, stoer en mysterieus.

Het is een mooi en goed te bewerken natuurproduct.

De leisteen wordt bewerkt door middel van zandstralen, met een opdruk, geheel naar uw persoonlijke wens.

Waxinelicht

We branden vaak een kaarsje voor de gezelligheid, maar ook om een dierbare te gedenken.

Wanneer je een kaarsje in een gepersonaliseerde houder zet wordt deze nog specialer.

 

Glazen

Serveer uw wijn- of champagneglas met stijl!

Flessen

Een fles-cadeau met een persoonlijk tintje.

De origineelste manier om iemand te verassen.

De bijzondere relatie met je klanten, vraagt om een bijzonder relatiegeschenk.

Heb je iets bijzonders te vertellen, iets bijzonders te vragen of een leuk verjaardagscadeau nodig, laat het op een fles zetten.

Overige

Zoveel dingen, zoveel ideeën, zoveel creaties.

Je kunt ze niet allemaal categoriseren, daarom vindt u hier een mengelmoes van dit alles.

Standaard Wijnglazen

De standaard rode en witte wijnglazen zijn mooie glazen met een ronde kelk, wanneer u op zoek bent naar een basic gegraveerd wijnglas.
Deze standaard wijnglazen worden gepersonaliseerd voor iedere gelegenheid, denkt u bijvoorbeeld aan een origineel verjaardags- of huwelijkscadeau.
Ook zullen de gepersonaliseerde glazen mooi staan wanneer u opzoek bent naar een originele en speciale tafelschikking, door de namen van de gasten op de glazen te laten graveren hebben uw gasten een mooi aandenken.
Inhoud:
Witte wijn glazen 31cl
Rode wijn glazen 42cl.
Deluxe Wijnglazen

De elegante rode en witte wijnglazen van Royal Leerdam hebben een wijde kelk met een taps toelopende mond en zijn gemaakt van extreem helder glas van hoge kwaliteit.
Deze Deluxe wijnglazen worden gepersonaliseerd voor iedere gelegenheid, denkt u bijvoorbeeld aan een origineel verjaardags- of huwelijkscadeau.
Ook zullen de gepersonaliseerd glazen mooi staan wanneer u opzoek bent naar een originele en speciale tafelschikking, door de namen van de gasten op de glazen te laten graveren en uw gasten hebben een mooi aandenken.
Inhoud:
Witte wijn glazen 29cl
Rode wijn glazen 38cl.
Budget Wijnglazen

De Budget wijnglazen zijn mooie klassieke glazen met een ronde kelk.
Deze budget wijnglazen worden gepersonaliseerd voor iedere gelegenheid, denkt u bijvoorbeeld aan een origineel verjaardags- of huwelijkscadeau.
Inhoud: Budget wijnglazen 25cl.
Standaard Champagneglazen

De standaard champagneglazen hebben een klassieke uitstraling.
Gegraveerde champagneglazen maken momenten dat je iets te vieren hebt persoonlijker, maar ook is een gegraveerd champagne glas bijzonder om cadeau te geven.
Inhoud 16cl.
Deluxe Champagneglazen

De Deluxe champagneglazen hebben een klassiek moderne uitstraling met een heldere glans en een mooie klank als je proost.
Gegraveerde champagneglazen maken momenten dat je iets te vieren hebt persoonlijker, maar ook is een gegraveerd champagne glas bijzonder om cadeau te geven.
Inhoud 22cl en 23 cm hoog.
Hart

Een mooi hart van leisteen 16x16cm, 6mm dikte. Het hart wordt naar uw wensen gepersonaliseerd, bijvoorbeeld als gedenk artikel. Leisteen wordt bewerkt door middel van zandstralen.
Het hart is voorzien van 1 boorgaatje diameter 5mm.
Hanger

Een hanger van leisteen 16x9cm, 6mm dikte. De hanger wordt naar uw wensen gepersonaliseerd. Leisteen wordt bewerkt door middel van zandstralen.
De hanger is voorzien van 2 boorgaatjes diameter 5mm.
Hanger

De XL hanger van leisteen heeft een afmeting van 20x25cm en 6mm dikte. Door het formaat van de hanger, kunt u hier meer op laten zetten wanneer u een leisteen gedenkhanger zoekt, maar dit formaat leent zich ook goed voor het maken van een naambordje.
De naamborden zijn standaard voorzien van 2 boorgaatjes diameter 5mm, desgewenst kunnen er 2 extra bij gemaakt worden.
Schildersezel

Schildersezel van hout met een van leistenen plaatje van 10x14,5cm, 4mm dikte, totale hoogte 20cm. Met een gedenkplaatje van leisteen op een schildersezel, heeft u meteen een mooie houder.
Rond Kaasplankje

Rond kaasplankje van leisteen 20cm, 6mm dikte. Leuk als verjaardagscadeau voor een kaasliefhebber. Het leistenen kaasplankje is voorzien van 4 bescherm schuimdopjes aan de onderzijde.