Exclusief

Ik wil u hier meer vertellen over mijn werkwijze en waarom ik exclusief gepersonaliseerde aandenken maak.

 

Na verdrietige en vrolijke momenten in mijn leven, was ik benieuwd of ik iets kon laten maken wat voor mijn gevoel ook echt persoonlijk is.

Ik kwam uit bij veel websites waarbij men aangaf gepersonaliseerde producten te kunnen maken, maar mijn idee over gepersonaliseerd bestaat niet uit het kiezen van standaard plaatjes en vaak waren de mogelijkheden te beperkt.

 

Gepersonaliseerd moet ook echt gepersonaliseerd zijn en ik vond het belangrijk dat mijn vrolijke of verdrietige moment met alle zorg zouden worden gemaakt.

De poging om dit te vinden was mij niet gelukt.

 

Door er over te praten met vrienden, kennissen en familie kwam ik erachter dat ik niet de enige ben en dat is de reden dat ik me hierop toegelegd heb.

 

Ik leg graag samen met u uw herinnering, dierbaar moment of herdenking vast.

 

Bij de exclusieve items is het mogelijk om uw wensen en vragen te vermelden in een tekst vak, ik neem dan spoedig contact met u op, mijn voorkeur gaat uit om u dan te bellen, maar wanneer u dat liever niet wilt kan dit ook per e-mail.

 

Als u een dierbare foto wilt gebruiken is het belangrijk dat deze een zeer goede kwaliteit heeft, hoge resolutie. Kies geen foto die u doorgestuurd heeft gekregen via bijvoorbeeld whatsapp, de kwaliteit van de foto gaat flink achteruit bij doorgestuurde foto’s, u zult de originele foto moeten mailen.

Wanneer u geen digitale foto heeft, omdat er op het moment van de foto nog geen digitale camera’s waren, kunt u de foto inscannen en deze bewerken om de kwaliteit te verhogen. Wanneer u dit niet zelf kunt of iemand uit uw omgeving, dan kan ik dat desgewenst in overleg voor u doen.

 

Wanneer u kiest voor een exclusief gepersonaliseerd aandenken ontvangt u altijd een op maat gemaakte prijsopgave.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subcategorieën

Glas

Glas is een geweldig product om er een exclusieve herinnering van te maken.

Door met verschillende materialen te werken ontstaat er dankzij het ambachtelijk zandstralen een mooie gravure.

 Voor mij is het belangrijk dat ik samen met u uw herinnering, dierbaar persoon, huisdier of moment precies kan vast leggen hoe u het in gedachte heeft.

Ik neem contact met u op, zodat we alles kunnen bespreken rondom uw wensen. De foto welke u wilt gebruiken dient wel van goede kwaliteit te zijn met een hoge resolutie. Wanneer u geen digitale foto heeft, omdat er op het moment van de foto nog geen digitale camera’s waren, kunt u de foto inscannen en deze bewerken om de kwaliteit te verhogen. Wanneer u dit niet zelf kunt of iemand uit uw omgeving, dan kan ik dat desgewenst in overleg voor u doen.

U ontvangt altijd een op maat gemaakte prijsopgave.

 

De dikte van het glas waarmee ik werk is 6mm dik.

Houders voor de glasplaten kunnen ook naar wens gemaakt worden door middel van een 3d geprinte houder, deze kan voorzien worden van LED verlichting wat een zeer mooi effect geeft. Neemt u hiervoor een kijkje bij 3D.

Hout

Dol op hout!

De geur, de structuur en het warme gevoel van hout, daar wordt je blij van.

Uit hout kunnen waardevolle creaties ontstaan, bijvoorbeeld als herdenking van uw huisdier, misschien zou u graag een tekening van uw (klein)kind op hout gebrand willen hebben, de mogelijkheden zijn er volop.

Hier vindt u enkele exclusief op maat gemaakte creaties.

3D

Met 3D printen heb je de mogelijkheid om zelf iets te maken wat je niet zomaar in een winkel kunt kopen.

Houders voor glasplaten kunnen zo geheel naar eigen wens gemaakt worden. Maar wat dacht je van een 3D geprinte foto?! Door de geprinte foto voor een raam te zetten wordt het beeld van de foto zichtbaar. Door een houder met een theelichtje te gebruiken kunt u een foto overal in huis neerzetten.

Spiegels

Kunst weerspiegelt niet het leven, maar de toeschouwer.

Oscar Wilde

3D 3,5x5 cm

Om deze foto is een lijstje geprint. Aan de foto is aan de achterkant een voetje geprint, zodat deze kan blijven staan. U kunt de foto voor een theelichtje zetten of voor een raam om het effect van de foto te zien.
Spiegel 15x30

Een gravure krijgt een aparte uitstraling wanneer dit op een spiegel wordt gedaan. Op deze manier is een spiegel niet zo maar iets waarin je jezelf kunt zien, maar krijg je een speciaal kunstwerk.
De gewenste gravure is als niet spiegel te zien, maar wordt mat gemaakt.
Huisdier 1

Het houten huisdier 1 heeft een afmeting van ongeveer 25 x 23, inclusief voet.
Voordat het hout zagen kan beginnen, wordt eerst de achtergrond weggehaald, waarna er dan een zaag bestand gemaakt kan worden. Het uitzagen gebeurd met een figuurzaag (electrisch) geen laser!
U ontvangt altijd eerst een op maat gemaakte prijsopgave. Prijs vanaf 30,-
Foto Rechthoek


De foto wordt gezandstraald op 6mm dik glas, naar keuze een liggend of staand, afhankelijk van de foto die u erop wilt hebben.
De afwerking van de rand van het glas kan naar eigen keuze strak blijven of speels gekarteld worden.
De maat voering is de grootte van het glas, de grootte van uw foto wordt aangepast om op het glas het mooiste resultaat te krijgen.

Keuze mogelijkheden:Glas  ± 10 x 15 cm vanaf € 60,00Glas  ± 10 x 20 cm vanaf € 70,00Glas  ± 15 x 20 cm vanaf € 75,00Glas  ± 20 x 25 cm vanaf € 85,00Glas  ± 20 x 30 cm vanaf € 90,00

3D 7x10 cm

Om deze foto is een lijstje geprint. De foto wordt verlicht d.m.v. een LED kastlampje, de houder voor het led-licht zit aan de foto vast geprint. Desgewenst kan de foto ook zonder ledlicht houder geprint worden, dan wordt er aan de achterkant een klein voetje gemaakt. U kunt de foto dan voor een theelichtje zetten of voor een raam om het effect van de foto te zien. Met een ledhouder is de foto licht gebogen, met een voetje is de foto recht.
Spiegel 15x30 Ice

Een gravure welke zichtbaar wordt als spiegel met Ice. Wanneer je iets speciaals zoekt.
De gewenste gravure is als spiegel te zien, de rest van de spiegel wordt mat gemaakt.
Huisdier 2


Het houten huisdier 2 heeft een afmeting van 18 x 29, exclusief voet.
Voordat het hout zagen kan beginnen, wordt eerst de achtergrond weggehaald, waarna er dan een zaag bestand gemaakt kan worden. Het uitzagen gebeurd met een figuurzaag (electrisch) geen laser!
U ontvangt altijd eerst een op maat gemaakte prijsopgave. Prijs vanaf 30,-
Foto Vierkant

De foto wordt gezandstraald op 6mm dik glas, naar keuze een liggend of staand, afhankelijk van de foto die u erop wilt hebben.
De afwerking van de rand van het glas kan naar eigen keuze strak blijven of speels gekarteld worden.
De maat voering is de grootte van het glas, de grootte van uw foto wordt aangepast om op het glas het mooiste resultaat te krijgen.

Keuze mogelijkheden:Glas  ± 15 x 15 cm vanaf € 65,00Glas  ± 20 x 20 cm vanaf € 80,00Glas  ± 25 x 25 cm vanaf € 95,00Glas  ± 30 x 30 cm vanaf € 100,00
3D 10x10 cm

Bij deze foto is er gekozen voor een verlichting d.m.v. een LED kastlampje, de foto staat in een apart geprinte houder, desgewenst kan de houder in een andere kleur geprint worden (blauw, rood, geel, groen, roze of zwart).
De foto is licht gebogen.
Cadeaukist deksel

Een originele persoonlijke verpakking voor uw wijn- of bierfles.
1 vaks voor 1 wijn- of bierfles, 2 vaks voor 2 flessen of 1 fles en 1 glas, 3 vaks voor 3 flessen of 1 fles en 2 glazen.
Op de schuifdeksel kunt u een persoonlijke boodschap laten zetten. Dit wordt door middel houtbranden op de deksel gezet. Vanaf 16.95.
Spiegel Maatwerk

Natuurlijk kunt u ook voor een andere spiegelmaat kiezen, rond, ovaal of een afwijkende maat en misschien heeft u zelf een mooie spiegel waar u een gravure op wenst. Ook bestaat de mogelijkheid dat u een foto wilt gebruiken. Voor deze optie ontvangt u een op maat gemaakte offerte.   Prijs vanaf 49.95
€ 49,95
3D 12x9 cm

Deze foto is een vakantie herinnering. Bij deze foto is er gekozen voor een verlichting d.m.v. een LED kastlampje, de houder voor het led-licht zit aan de foto vast geprint. De foto is licht gebogen.