Home

Subcategorieën

Exclusief

Ik wil u hier meer vertellen over mijn werkwijze en waarom ik exclusief gepersonaliseerde aandenken maak.

 

Na verdrietige en vrolijke momenten in mijn leven, was ik benieuwd of ik iets kon laten maken wat voor mijn gevoel ook echt persoonlijk is.

Ik kwam uit bij veel websites waarbij men aangaf gepersonaliseerde producten te kunnen maken, maar mijn idee over gepersonaliseerd bestaat niet uit het kiezen van standaard plaatjes en vaak waren de mogelijkheden te beperkt.

 

Gepersonaliseerd moet ook echt gepersonaliseerd zijn en ik vond het belangrijk dat mijn vrolijke of verdrietige moment met alle zorg zouden worden gemaakt.

De poging om dit te vinden was mij niet gelukt.

 

Door er over te praten met vrienden, kennissen en familie kwam ik erachter dat ik niet de enige ben en dat is de reden dat ik me hierop toegelegd heb.

 

Ik leg graag samen met u uw herinnering, dierbaar moment of herdenking vast.

 

Bij de exclusieve items is het mogelijk om uw wensen en vragen te vermelden in een tekst vak, ik neem dan spoedig contact met u op, mijn voorkeur gaat uit om u dan te bellen, maar wanneer u dat liever niet wilt kan dit ook per e-mail.

 

Als u een dierbare foto wilt gebruiken is het belangrijk dat deze een zeer goede kwaliteit heeft, hoge resolutie. Kies geen foto die u doorgestuurd heeft gekregen via bijvoorbeeld whatsapp, de kwaliteit van de foto gaat flink achteruit bij doorgestuurde foto’s, u zult de originele foto moeten mailen.

Wanneer u geen digitale foto heeft, omdat er op het moment van de foto nog geen digitale camera’s waren, kunt u de foto inscannen en deze bewerken om de kwaliteit te verhogen. Wanneer u dit niet zelf kunt of iemand uit uw omgeving, dan kan ik dat desgewenst in overleg voor u doen.

 

Wanneer u kiest voor een exclusief gepersonaliseerd aandenken ontvangt u altijd een op maat gemaakte prijsopgave.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Basis

omschrijving

3D 3,5x5 cm

Om deze foto is een lijstje geprint. Aan de foto is aan de achterkant een voetje geprint, zodat deze kan blijven staan. U kunt de foto voor een theelichtje zetten of voor een raam om het effect van de foto te zien.
Wijnfles Ice in cadeaubox

Een gevulde wijnfles, Rood (Merlot), Wit (Chardonnay) of Moscato. (Geeft u de gewenste wijn aan in het tekstvlak van het gewenste etiket.)
Op de fles wordt een gravure gemaakt, u kunt zelf een (korte) tekst opgeven met of zonder een keuze afbeelding.
De fles wordt geheel mat gemaakt en de tekst en/of afbeelding blijft helder. De fles wordt geleverd met een flessenlichtje, zodat u nadat de fles genuttigd is, deze kunt uitspoelen, drogen en als decoratie kunt neerzetten.
Spiegel 15x30

Een gravure krijgt een aparte uitstraling wanneer dit op een spiegel wordt gedaan. Op deze manier is een spiegel niet zo maar iets waarin je jezelf kunt zien, maar krijg je een speciaal kunstwerk.
De gewenste gravure is als niet spiegel te zien, maar wordt mat gemaakt.
Bierfles

Een gevulde bierfles van 75CL (HJ Prestege donker/dubbel). Op de fles wordt een gravure gemaakt, u kunt zelf een (korte) tekst opgeven met of zonder een keuze afbeelding of een etiket.
Wanneer u een ander merk wenst kan dat natuurlijk, stuurt u dan gerust een email. U ontvangt dan ook een andere prijsopgave.
Huisdier 1

Het houten huisdier 1 heeft een afmeting van ongeveer 25 x 23, inclusief voet.
Voordat het hout zagen kan beginnen, wordt eerst de achtergrond weggehaald, waarna er dan een zaag bestand gemaakt kan worden. Het uitzagen gebeurd met een figuurzaag (electrisch) geen laser!
U ontvangt altijd eerst een op maat gemaakte prijsopgave. Prijs vanaf 30,-
Foto Rechthoek


De foto wordt gezandstraald op 6mm dik glas, naar keuze een liggend of staand, afhankelijk van de foto die u erop wilt hebben.
De afwerking van de rand van het glas kan naar eigen keuze strak blijven of speels gekarteld worden.
De maat voering is de grootte van het glas, de grootte van uw foto wordt aangepast om op het glas het mooiste resultaat te krijgen.

Keuze mogelijkheden:Glas  ± 10 x 15 cm vanaf € 60,00Glas  ± 10 x 20 cm vanaf € 70,00Glas  ± 15 x 20 cm vanaf € 75,00Glas  ± 20 x 25 cm vanaf € 85,00Glas  ± 20 x 30 cm vanaf € 90,00

Hart

Een mooi hart van leisteen 16x16cm, 6mm dikte. Het hart wordt naar uw wensen gepersonaliseerd, bijvoorbeeld als gedenk artikel. Leisteen wordt bewerkt door middel van zandstralen.
Het hart is voorzien van 1 boorgaatje diameter 5mm.
Standaard Wijnglazen

De standaard rode en witte wijnglazen zijn mooie glazen met een ronde kelk, wanneer u op zoek bent naar een basic gegraveerd wijnglas.
Deze standaard wijnglazen worden gepersonaliseerd voor iedere gelegenheid, denkt u bijvoorbeeld aan een origineel verjaardags- of huwelijkscadeau.
Ook zullen de gepersonaliseerde glazen mooi staan wanneer u opzoek bent naar een originele en speciale tafelschikking, door de namen van de gasten op de glazen te laten graveren hebben uw gasten een mooi aandenken.
Inhoud:
Witte wijn glazen 31cl
Rode wijn glazen 42cl.
3D 7x10 cm

Om deze foto is een lijstje geprint. De foto wordt verlicht d.m.v. een LED kastlampje, de houder voor het led-licht zit aan de foto vast geprint. Desgewenst kan de foto ook zonder ledlicht houder geprint worden, dan wordt er aan de achterkant een klein voetje gemaakt. U kunt de foto dan voor een theelichtje zetten of voor een raam om het effect van de foto te zien. Met een ledhouder is de foto licht gebogen, met een voetje is de foto recht.
Bierfles in cadeaubox Hout

Een gevulde bierfles van 75CL (HJ Prestige donker/dubbel) in cadeaubox.
Met gepersonaliseerd etiket, het etiket komt als gravure op de fles.

Wanneer u een ander merk wenst kan dat natuurlijk, stuurt u dan gerust een email. U ontvangt dan ook een andere prijsopgave.