Glazen

Glazen

Serveer uw wijn- of champagneglas met stijl!

Standaard Wijnglazen

De standaard rode en witte wijnglazen zijn mooie glazen met een ronde kelk, wanneer u op zoek bent naar een basic gegraveerd wijnglas.
Deze standaard wijnglazen worden gepersonaliseerd voor iedere gelegenheid, denkt u bijvoorbeeld aan een origineel verjaardags- of huwelijkscadeau.
Ook zullen de gepersonaliseerde glazen mooi staan wanneer u opzoek bent naar een originele en speciale tafelschikking, door de namen van de gasten op de glazen te laten graveren hebben uw gasten een mooi aandenken.
Inhoud:
Witte wijn glazen 31cl
Rode wijn glazen 42cl.
Deluxe Wijnglazen

De elegante rode en witte wijnglazen van Royal Leerdam hebben een wijde kelk met een taps toelopende mond en zijn gemaakt van extreem helder glas van hoge kwaliteit.
Deze Deluxe wijnglazen worden gepersonaliseerd voor iedere gelegenheid, denkt u bijvoorbeeld aan een origineel verjaardags- of huwelijkscadeau.
Ook zullen de gepersonaliseerd glazen mooi staan wanneer u opzoek bent naar een originele en speciale tafelschikking, door de namen van de gasten op de glazen te laten graveren en uw gasten hebben een mooi aandenken.
Inhoud:
Witte wijn glazen 29cl
Rode wijn glazen 38cl.
Budget Wijnglazen

De Budget wijnglazen zijn mooie klassieke glazen met een ronde kelk.
Deze budget wijnglazen worden gepersonaliseerd voor iedere gelegenheid, denkt u bijvoorbeeld aan een origineel verjaardags- of huwelijkscadeau.
Inhoud: Budget wijnglazen 25cl.
Standaard Champagneglazen

De standaard champagneglazen hebben een klassieke uitstraling.
Gegraveerde champagneglazen maken momenten dat je iets te vieren hebt persoonlijker, maar ook is een gegraveerd champagne glas bijzonder om cadeau te geven.
Inhoud 16cl.
Deluxe Champagneglazen

De Deluxe champagneglazen hebben een klassiek moderne uitstraling met een heldere glans en een mooie klank als je proost.
Gegraveerde champagneglazen maken momenten dat je iets te vieren hebt persoonlijker, maar ook is een gegraveerd champagne glas bijzonder om cadeau te geven.
Inhoud 22cl en 23 cm hoog.