Leisteen

Leisteen

Leisteen is een natuurproduct en heeft daardoor een eigen karakteristiek uiterlijk, donker, rustiek, stoer en mysterieus.

Het is een mooi en goed te bewerken natuurproduct.

De leisteen wordt bewerkt door middel van zandstralen, met een opdruk, geheel naar uw persoonlijke wens.

Hart

Een mooi hart van leisteen 16x16cm, 6mm dikte. Het hart wordt naar uw wensen gepersonaliseerd, bijvoorbeeld als gedenk artikel. Leisteen wordt bewerkt door middel van zandstralen.
Het hart is voorzien van 1 boorgaatje diameter 5mm.
Hanger

Een hanger van leisteen 16x9cm, 6mm dikte. De hanger wordt naar uw wensen gepersonaliseerd. Leisteen wordt bewerkt door middel van zandstralen.
De hanger is voorzien van 2 boorgaatjes diameter 5mm.
Hanger

De XL hanger van leisteen heeft een afmeting van 20x25cm en 6mm dikte. Door het formaat van de hanger, kunt u hier meer op laten zetten wanneer u een leisteen gedenkhanger zoekt, maar dit formaat leent zich ook goed voor het maken van een naambordje.
De naamborden zijn standaard voorzien van 2 boorgaatjes diameter 5mm, desgewenst kunnen er 2 extra bij gemaakt worden.
Schildersezel

Schildersezel van hout met een van leistenen plaatje van 10x14,5cm, 4mm dikte, totale hoogte 20cm. Met een gedenkplaatje van leisteen op een schildersezel, heeft u meteen een mooie houder.
Rond Kaasplankje

Rond kaasplankje van leisteen 20cm, 6mm dikte. Leuk als verjaardagscadeau voor een kaasliefhebber. Het leistenen kaasplankje is voorzien van 4 bescherm schuimdopjes aan de onderzijde.
Broodplank

Een leuke broodplank van leisteen 30x20cm, 6mm dikte. Een gepersonaliseerde broodplank is een schot in de roos. Erg leuk voor bijvoorbeeld een housewarming, verjaardag of huwelijksfeest. De broodplank is voorzien van 4 bescherm schuimdopjes aan de onderzijde.
Onderzetters-set

Set van 4 karakteristieke onderzetters van leisteen met eenzelfde gepersonaliseerde tekst/afbeelding op iedere onderzetter. Het is mogelijk om verschillende afbeeldingen/teksten te gebruiken (2 verschillende + € 2,50; 3 verschillende + € 5,00; 4 verschillende + € 7,50)
De onderzetters zijn 10x10cm, 6mm dikte en hebben 4 bescherm schuimdopjes