3D

3D

Met 3D printen heb je de mogelijkheid om zelf iets te maken wat je niet zomaar in een winkel kunt kopen.

Houders voor glasplaten kunnen zo geheel naar eigen wens gemaakt worden. Maar wat dacht je van een 3D geprinte foto?! Door de geprinte foto voor een raam te zetten wordt het beeld van de foto zichtbaar. Door een houder met een theelichtje te gebruiken kunt u een foto overal in huis neerzetten.

3D 3,5x5 cm

Om deze foto is een lijstje geprint. Aan de foto is aan de achterkant een voetje geprint, zodat deze kan blijven staan. U kunt de foto voor een theelichtje zetten of voor een raam om het effect van de foto te zien.
3D 7x10 cm

Om deze foto is een lijstje geprint. De foto wordt verlicht d.m.v. een LED kastlampje, de houder voor het led-licht zit aan de foto vast geprint. Desgewenst kan de foto ook zonder ledlicht houder geprint worden, dan wordt er aan de achterkant een klein voetje gemaakt. U kunt de foto dan voor een theelichtje zetten of voor een raam om het effect van de foto te zien. Met een ledhouder is de foto licht gebogen, met een voetje is de foto recht.
3D 10x10 cm

Bij deze foto is er gekozen voor een verlichting d.m.v. een LED kastlampje, de foto staat in een apart geprinte houder, desgewenst kan de houder in een andere kleur geprint worden (blauw, rood, geel, groen, roze of zwart).
De foto is licht gebogen.
3D 12x9 cm

Deze foto is een vakantie herinnering. Bij deze foto is er gekozen voor een verlichting d.m.v. een LED kastlampje, de houder voor het led-licht zit aan de foto vast geprint. De foto is licht gebogen.
3D Glas houder

Voor de foto op glas is naar wens een houder geprint, waar een ledstrip in is verwerkt om de foto nog mooier uit te laten komen. U kunt kiezen om een houder met of zonder led strip te laten maken, de ledverlichting is er in warmwit of multi color. De ledstrip is exclusief stekker.
Keuze mogelijkheid in de volgende kleuren: wit, geel, blauw, groen, roze, rood en zwart.
Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn ontvangt u altijd een prijsopgave, kosten vanaf € 20,00. Desgewenst neem ik contact met u op.
TaartToppers
Zoekt u juist een speciale taarttopper, dan bent u bij ons op het juiste adres. Op bestelling worden de taarttoppers gemaakt. Wanneer u net dat beetje extra zoekt voor uw taart en u uitgekeken bent op de standaard taarttoppers en u liever ook geen papieren topper zoekt.
De taarttoppers zijn van kunststof en worden helemaal naar uw wens gemaakt en (bijna) alles is mogelijk.
Voor bestellingen en/of extra informatie kunt u ons een mail sturen: info@next-creations.nl
Neem ook contact met ons op wanneer u meerdere aantallen wenst, wij zullen u dan een passende offerte voor u maken.
NOTE: de vermelde verkoopprijs is een vanaf prijs!
€ 15,95